lauantai 9. lokakuuta 2010

Viikset ja Woods

Tiger Woods koki uransa aallonpohjan ja teki comebackin Ryder Cupiin tänä syksynä ehjempänä kuin koskaan. Vaikeudet ovat epäilemättä vahvistaneet... ja blaa blaa blaa sanon minä. Tiger Woods kuvattiin vastikään Ryder Cupissa. Yksi asia vain painaa Woodsia, sikarityyppi on Tigeria kiinnostavampi.

Mitä on tapahtunut?

Sanomalehti Daily Mailin sunnuntainumerossa julkaistiin kuva, jossa Tiger Woods pelaa golfia ja pallo lentää kohti kameraa. Sinänsä ei mitään ihmeellistä siis. Ainutlaatuisen kuvasta tekee taustalla rennosti seisoskeleva intialaismies. Punaiseen turbaaniin sonnustautunut mies polttelee sikaria, ja mikä tärkeintä, hänellä on erittäin tuuheat viikset. Kyseisestä miehestä tuli samantien internetjulkkis.

Cigar Guy -nimellä tunnetun miehen kuva kiertää keskustelufoorumeilla, hänestä on tehty videoita youtubeen ja lukuisat kuvamuokkaukset leviävät internetissä. Cigar Guyn voit bongata hengailemasta mm. Elviksen, Hitlerin ja Barack Obaman kanssa.

Alkuperäinen Daily Mailin kuva alla. Klikkaa isommaksi.














Cigar Guyn, eli sikarityypin, saamaa julkisuutta en ihmettele yhtään. Sikarityyppi on leppoisan, kotoisan ja viattoman oloinen mies, joka ei varmasti tekisi pahaa kärpäsellekään. Hänellä vain sattuu olemaan pettämätön tyylisilmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti